Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Atlasē Ķeizarmežā sadalītas ceļazīmes uz Eiropas U22 čempionātu Turcijā

Agris Suveizda

Atlasē Ķeizarmežā sadalītas ceļazīmes uz Eiropas U22 čempionātu Turcijā
Foto: volejbols.lv

Divas dienas Ķeizarmeža pludmales volejbola laukumos norisinājās nacionālā atlase Eiropas U-22 čempionātam gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē, kas neskatoties uz vēsajiem laikapstākļiem, notika ārā, ziņo Latvijas Volejbola federācija.

Jauniešu konkurencē piedalījās astoņi pāri divās grupās. Pēc pirmās dienas tika noteikti četri labākie – Fokerots/Auziņš, Bērziņš/Bulgačs, Liepa/Puškundzis un Bulgačs/Graudiņš, kas atlases sacensības turpināja otrajā dienā. Atlases turnīrā sīvās cīņās 1.vietu un tiesības pārstāvēt Latviju Eiropas U-22 čempionātā izcīnīja Kristians Fokerots un Gustavs Auziņš, aiz sevis atstājot Oliveru Bulgaču ar Markusu Graudiņu, Sandi Bērziņu ar Bruno Bulgaču un Tomu Emīlu Liepu ar Ernestu Puškundzi.

Arī jauniešu dāmu konkurencē atlasē piedalījās astoņas komandas, pirmajā dienā nosakot četras labākās, kas atlases sacensības turpināja nākamajā dienā. Savstarpējo spēļu rezultātā noskaidrojās, ka Latvijas pirmais pāris būs Līva Ēbere ar Denielu Konstantinovu, tālāk ierindojoties Kitijai Martini–Ādamsonei ar Aniju Ozoliņu, Denēvai Šaubergai–Lēpei ar Alisi Aleksāni un Zaigai Kalvānei ar Elizabeti Štolcu.

Gan meiteņu, gan zēnu pirmais pāris no 6. līdz 9. jūnijam Turcijas pilsētā Termalā pārstāvēs Latviju Eiropas U-22 čempionātā pludmales volejbolā. Latvijas Volejbola federācija pateicas atlētiem par izturību atlases sacensībās un vēl veiksmi pārstāvot Latviju Latviju Eiropas U-22 čempionātā. No šodienas, 3. maija, sākas pieteikšanās atlases sacensībām uz Eiropas U-18 čempionātu, kas no 11. līdz 14. jūlijam notiks Kačreti, Gruzijā.

Papildu informācija par atlasēm: https://volejbols.lv/pludmale/atlas... Nolikums - https://volejbols.lv/uploads/cms/fi... Eiropas U-22 čempionāts: https://www.cev.eu/beach/agegroups/...

Izmantotie resursi:
https://volejbols.lv/zina/noskaidro...