Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Agris Suveizda

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.


     [+] [-]

, 2024-05-15 21:44, pirms 3 nedēļām
Apvaino nabaga nevainīgos austriešus.

     [+] [-]

, 2024-05-16 00:23, pirms 2 nedēļām
M rakstīja: Apvaino nabaga nevainīgos austriešus.
Tas vairāk parāda,kāda ir viņa vienaldzība pret mazākām nācijām,tajā pašā laikā lielākā daļa z-amerikas iedzīvotāji paši sevi uz globusa vai kartes atrast nevar,IQ sit augstu vilni! pameklējiet youtube rubriku ''stupid americans'' kur uz jautājumu(kurā jau ir ietverta atbilde) cik trijstūrim ir malas,pieaugušie atbild četras! vai pasaules kartē jāatrod Irāka.Austrālijas vietā ieraksta Irāka,un visi tur dur pirkstu.