Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Fevrs apdzen konkurentus un uzvar MXGP kvalifikācijas sacīkstē, Jonass atkrīt uz 13. vietu

Pasaules motokrosa čempionāta Nīderlandes posma kvalifikācijas sacīkstē MXGP klasēRomēns Fevrs pēc starta bija ceturtais, bet sacensību gaitā apdzina Horhi Prado, Džeremiju Sīveu un Glenu Koldenhofu, izcīnot uzvaru. Pauls Jonass sākumā bija sestais, pēc tam atkrita uz 13. pozīciju, kurā arī sasniedza finišu.

Kārlis Alberts Reišulis. Foto: mxgp.com

Reišulis pēc kritiena finišē astotais EMX250 otrajā braucienā

Kārlis Alberts Reišulis piedzīvoja kritienu Eiropas motokrosa čempionāta posma otrajā braucienā EMX250 klasē Vācijā, vēlāk vairākas pozīcijas atguva un finišēja astotais. Summā latviešu braucējs guvis sesto vietu.
Foto: KTM Racing

"MotoGP" jaunais talants Akosta paraksta līgumu ar KTM komandu

Sensacionālais "MotoGP" debitants Pedro Akosta, kurš jau savā pirmajā sezonā pieteicis sevi kā viens no vadošajiem braucējiem, noslēdzis līgumu par startēšanu KTM rūpnīcas komandā 2025. gadā.
Pauls Jonass. Foto: Full Spectrum Media
2

Jonass finišē sestais Vācijas MXGP kvalifikācijas sacensībās

Ar izcīnītu sesto vietu pasaules motokrosa čempionāta astotā posma kvalifikācijas sacensības Vācijā, Toičentāles trasē noslēdzis Pauls Jonass.