Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Banisters kļūst par "Blues" pilnvērtīgu galveno treneri

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Banisters kļūst par "Blues" pilnvērtīgu galveno treneri
Drū Banisters. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Drū Banisters kļuvis par Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sentluisas "Blues" pilnvērtīgu galveno treneri, otrdien paziņoja vienība.

Decembrī "Blues" no galvenā trenera amata atbrīvoja Kreigu Berubē, kura pienākumus pārņēma Banisters. Lai gan Sentluisas vienībai neizdevās kvalificēties Stenlija kausa izcīņai, klubs ar 50 gadus veco Banisteru pagarinājis līgumu uz vēl divām sezonām.

Banisteram šī ir pirmā pieredze NHL komandas galvenā trenera amatā. Pirms tam viņš vadījis Amerikas Hokeja līgas (AHL) un Kanādas junioru hokeja līgu komandas.

Bijušais aizsargs Banisters Kanādas U-20 izlases sastāvā 1994.gadā kļuva par pasaules junioru čempionu, tāpat viņam ir tituls AHL un uzvara Memoriāla kausā. NHL Banisters spēlēja Tampabejas "Lightning", Edmontonas "Oilers", Anaheimas 'Mighty Ducks" un Ņujorkas "Rangers" komandās, bet ārpus Ziemeļamerikas viņš pārstāvēja vienības Somijā, Krievijā, Vācijā un Lielbritānijā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-07 23:31, pirms 2 nedēļām
ko Balcers vel gaida?