Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lai turpinātu cīņu par noturēšanos Bundeslīgā, ''Union Berlin'' atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lai turpinātu cīņu par noturēšanos Bundeslīgā, ''Union Berlin'' atlaiž galveno treneri
Nenads Bjelica. Foto: IMAGO/Sven Simon/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas komanda ''Union Berlin'' paziņojusi par izmaiņām treneru korpusā. No galvenā trenera amata atlaists Nenads Bjelica un viņa vietā kā trenera izpildītājs sezonas pēdējās divās spēlēs strādās Marko Grote. Mērķis ir noturēties Bundeslīgā.

Vācijas Bundeslīgas komanda ''Union Berlin'' paziņojusi par trenera maiņu. No galvenā trenera amata atlaists Nenads Bjelica un viņa vietā līdz sezonas beigām trenera vietas izpildītāja amatu ieņems Marko Grote.

Par Bjelicas pēdējo spēli ''Union Berlin'' vadībā kļuva 32. kārtas mačs pret ''Bochum'', kurā tika piedzīvots zaudējums ar 3:4. Visu sezonu neveiksmīgi spēlējošā komanda cīnās par vietas nosargāšanu Bundeslīgā. Šobrīd ar 30 punktiem tas ieņem 15. vietu, bet 16. vietā esošajai ''Mainz 05'' ir tikai par punktu mazāk.

Berlīnes komanda pēdējās divās kārtās spēkosies pret ''Koln'' (11. maijā izbraukumā) un ''Freiburg'' (18. maijā savā laukumā). ''Esmu gatavs uzdevumam un domāju, ka mēs spēsim izvairīties no izkrišanas,'' pēc sava paaugstinājuma uz sezonas pēdējām divām spēlēm teicis Grote. ''Zinu šo komandu ļoti labi un, ja spēlēsi kā komanda, būsim spējīgi izcīnīt vajadzīgos punktus.''

Izmantotie resursi:
https://www.fc-union-berlin.de/en/u...