Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kanelo notriec Mungiju un sagādā tautietim pirmo zaudējumu karjerā

Kanelo notriec Mungiju un sagādā tautietim pirmo zaudējumu karjerā
Kanelo Alvaress. Foto: AP/Scanpix

Neapstrīdamā čempiona statusu otrajā vidējā svarā saglabājis Kanelo Alvaress (61-2-2), kurš sestdienas vakarā Lasvegasā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pieveica Haimi Mungiju (43-1), sagādājot meksikānim karjeras pirmo zaudējumu.

Ceturtā raunda beigās Kanelo Alvaress kreisajam āķim pievienoja aperkotu ar labo roku, un tā kļuva par pirmo reizi Haimes Munguijas 44 cīņās, kad viņš nonācis nokdaunā. Superzvaigzne Alvaress uzvarēja ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu – 115:113, 117:110, 116:111.

"Viņš ir lielisks bokseris. Stiprs, gudrs. Taču viņš ir nedaudz lēns. Redzu katru sitienu. Reizēm viņš man tika klāt, jo biju pārāk pašpārliecināts. Paveicu labu darbu un ar to lepojos. Esmu pārliecināts, ka pašlaik esmu labākais bokseris," pēc uzvaras pār tautieti teica Kanelo.

Viņš ir neapstrīdams otrās vidējā svara kategorijas čempions. Kanelo kopš 2020. gada pieder WBA, WBC un Ring jostas, bet IBF un WBO titulus viņš izcīnīja 2021. gadā.

Alvaress karjerā zaudējis tikai Floidam Meivezeram un Dmitrijam Bivolam.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...


, 2024-05-05 11:13, pirms 4 nedēļām
Notriec
Maiks Taisons. Foto: Peter Svenson/SWNS/Scanpix
7

Taisona veselības dēļ nākas pārcelt jūlijā paredzēto cīņu pret Džeiku Polu

Boksa cīņa starp savulaik izcilo smagsvaru, bet tagad 57 gadus veco Maiku Taisonu un 27 gadus veco jūtuberi Džeiku Polu, kurš pievērsies boksera karjerai, nācies pārcelt Taisona veselības stāvokļa dēļ. Jaunais datums tiks paziņots 7. jūnijā.
IBA prezidents Umārs Kremļevs. Foto: IBA

IBA ar olimpisko spēļu laureātu prēmēšanu cenšas atpirkt vietu saulītē

Starptautiskā Boksa asociācija (IBA), organizācija, kas dažādu skandālu un savas saistības ar Kremli dēļ zaudējusi tiesības organizēt Parīzes olimpisko spēļu boksa sacensības, sekojusi vieglatlētikas pēdās un paziņojusi, ka pati prēmēs olimpisko spēļu laureātus.
Beatrise Rozentāle. Foto: no sportistes Instagram profila
1

Boksere Rozentāle zaudē olimpisko spēļu atlases turnīra pirmajā cīņā

LETA. Latvijas boksere Beatrise Rozentāle trešdien Bangkokā piedzīvoja zaudējumu 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā cīņā.