Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Rīgā norisināsies "Ģimeņu sporta diena"

Jānis Celmiņš

“Beach Arena” sporta klubā jau 6. maijā norisināsies Rīgas Ģimeņu sporta diena, kuras ietvaros ģimenes varēs izbaudīt sporta kustības prieku un kopā būšanu.

Sporta klubs Jari ar prieku paziņo par gaidāmo Rīgas Ģimeņu Sporta Dienu, kas notiks Beach Arena sporta klubā, Ganību dambī 20A, Rīgā. Pasākumā jau no plkst. 9.30 aicinātas piedalīties ģimenes, kuras vēlas piedalīties šajā aizraujošajā, sportiskajā un veselīgajā dienā. Dalības maksa - nav.

Pasākumā piedāvāsim daudzveidīgas aktivitātes, kur ģimenes kopā vai individuāli varēs izbaudīt sportu un kustības prieku, piedaloties šādos veidos:
- Pludmales volejbols: Smilšu laukumos notiks aizraujošas spēles draudzīgā atmosfērā, veidojot kopības sajūtu un sporta garu.
- Pludmales teniss: Iepazīstiet šo dinamisko spēli un izbaudiet smilšu un rakešu kombināciju.
- Mamanet: Māmiņu volejbola spēles versija, kas veicina iesaistīšanos un piedāvā prieku visām vecuma grupām. Īpaši virs 35 gadu vecuma
- Pludmales futbols: Ģimenes varēs sacensties futbola spēlē uz smilšu laukuma, kur papildu izaicinājumu sniedz unikāla vide.
- Badmintons: Priecīga un ātra spēle, kas der visai ģimenei neatkarīgi no vecuma.
-Tautas bumba: Šī klasiskā un jautrā spēle sniedz iespēju ģimenēm baudīt kopīgas aktivitātes.
- Ģimenes fitnesa treniņš: Kopīgi vingrojumi, lai uzlabotu fizisko formu un spēcinātu ģimenes saites.

Šī diena ir lieliska iespēja ģimenēm veicināt veselīgu dzīvesveidu un vienlaikus radīt neaizmirstamas atmiņas. Pasākums ir bez maksas, un aicināti ir visi interesenti. Nāciet un pievienojieties Rīgas Ģimeņu Sporta Dienai.

Rīgas Ģimeņu Sporta Diena ir Rīgas pilsētas domes iniciatīva, kuras mērķis ir veicināt aktīvu dzīvesveidu un ģimenes vienotību. Pasākums ir domāts visiem, kas vēlas aktīvi un veselīgi pavadīt laiku.

Pasākums tapis sadarbībā ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamentu, Cido, BeachArena, Entuziastu Volejbola Līgu, Florbola Apvienību, Royal Berry, 5 Masti Wake Park, Rigas Badmintona Skolu, Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubu, Valtera Talantu Skola, M79 internetveikals.

Reģistrācija un kontakti:
https://ej.uz/RigasGimenuSportaDiena
Sporta klubs JARI
Aivars Sviklis
sportaklubsjari@gmail.com
+371 20 159 107