Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

"Lāči" ļoti līdzīgā spēlē Latvijas čempionātā regbijā pieveic "Ežus"

"Lāči" ļoti līdzīgā spēlē Latvijas čempionātā regbijā pieveic "Ežus"
Foto: Rāmavas "Lāči/Mūkusala"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem “Lāči/Mūku sala” spraigā cīņā ar 41:31 pieveica "Eži" komandu.

Nedēļas nogalē startējis Latvijas regbija čempionāts, kurā šogad piedalās sešas komandas – “Miesnieki/Ķekava”, “BalticXL/Livonia”, Valmieras “Fēnikss, regbija klubs “Eži”, Rāmavas “Lāči/Mūku sala” un “Garkalne/Livonia”. Pēc viena apļa izspēles vasaras beigās sekos izslēgšanas spēles.

Jau informējām, ka sestdien Valmierā RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem otrajā puslaikā pietuvojās mājiniekiem, taču beigās ar 27:35 zaudēja Valmieras “Fēniksam”. Tikpat spriaga un līdzīga cīņa norisinājās arī starp Rāmavas "Lāčie,m/Mūkusalu" un "Eīz" komandām.

Rāmavas komanda cīņā pret “Ežiem” pirmajā puslaikā nonāca zaudētājos, tomēr līdz puslaika beigām panāca izlīdzinājumu 17:17, ar šādu neižķsirtu rezultātu dodoties pārtraukumā. Otrajā puslaikā lāči guva 17 punktus pēc kārtas un beigās nosargāja uzvaru ar desmit punktu pārsvaru 41:31. Ar 13 punktiem rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā bija Jānis Pelēcis

Izmantotie resursi:
Rīgas apriņķa portāls


, 2024-04-30 11:05, pirms 3 nedēļām
Runā ka skudras bija īstās zaudētājas šajā mačā, ir kritušie.
Edmundas Ščavinskas (no kreisās) un RK "Livonia" vadītājs Jānis Zuments ar čempionu dēli. Foto: RK "Livonia".

Laba sagatavošanās un komandas darbs RK "Livonia" regbija-7 čempionu titula atgūšanās pamatā

Pēc sestdien izcīnītās uzvaras otrajā posmā un čempionu titula atgūšanas pēc gada pārtraukuma RK “Livonia” regbija-7 komandas treneris Edmundas Ščavinskas un menedžeris Gregors Gorohovskis norādīja, ka panākuma pamatā ir labā sagatavošanās un komandas darbs. Un uzvara tka veltīta Roberta Miksona piemiņai.
2024. gada Latvijas čempioni regbijā-7 "Baltic XL/Livonia". Foto: RK "Livonia".

RK "Livonia" spraigā finālā atgūst Latvijas čempionu titulu regbijā-7

Tikpat sekmīgi arī otro posmu regbijā-7 aizvadījuši RK “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia”, kuri sestdien Baldonē spraigā cīņā finālā šoreiz pārspēja RK “Miesnieki” un tāpat kā pirmajā posmā svinēja uzvaru, tādējādi likumsakarīgi Edmundasa Ščavinska trenētajiem regbistiem izcīnot pirmo vietu kopsummā un pēc gada pārtraukuma atgūstot čempionu titulu regbijā-7.
Foto: RK "Livonia".

"Baltic XL/Livonia" rekordliela "sausā" uzvara pār "Lāčiem/MŪKU SALU"

Vakar vakarā Latvijas regbija-15 čempionātu uzsāka vicečempioni “Baltic XL/Livonia”, kas savā laukumā lieliskajā Upesciema stadionā uzņēma Rāmavas “Lāčus/MŪKU SALU”, svinot rekordlielu “sauso” uzvaru ar 138:0.