Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Grobiņā divu dienu garumā norisināsies Latvijas čempionāts mototriālā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Grobiņā divu dienu garumā norisināsies Latvijas čempionāts mototriālā
Foto: www.lamsf.lv

25. un 26. maijā Grobiņā, “Viking Trial” triāla trasē, startēs Latvijas čempionāta, Latvijas Amatieru čempionāta, Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas Bērnu čempionāta otrais un trešais posms mototriālā.

Divi posmi, divas piepildītas dienas Grobiņā, kur notiks aizraujošas moto triāla sacensības. Tās solās būt šī gada izcilākais notikums Latvijas Moto triāla pasaulē. Organizatori ir veikuši vērienīgas izmaiņas trasē, izveidojot jaunus un izaicinošus šķēršļus, kas piesaistīs gan profesionālus sportistus, gan iesācējus.

Sacensību organizators Niks Alksnis (“Viking Trial”): ''Kopā ar trases sagatavotājiem, esam lepni par paveikto darbu. Šogad skatītājiem būs iespēja vērot iespaidīgus trikus un sarežģītus manevrus, kas liks elpai aizrauties. Esam domājuši par visiem – gan par pieredzējušiem braucējiem, gan par tiem, kas tikai sper pirmos soļus šajā sporta veidā.”

Pirmās sacensību dienas vakarā notiks īpašs speed triāls, kurā dalībnieki sacentīsies ātruma un veiklības uzdevumos. Sacensību dienas tiks pavadītas ne tikai adrenalīna pilnās sacensībās, bet arī baudot gardu ēdienu un lielisku mūziku, kas parūpēsies gan par sportistu, gan skatītāju labsajūtu. Moto triāla sacensību organizatori izsaka īpašu pateicību dāsnajiem sponsoriem, bez kuriem šis pasākums nebūtu iespējams.

''Aicinām visus motosporta cienītājus pievienoties mums šajās divās aizraujošajās dienās Grobiņā. Nāciet un atbalstiet savus favorītus, izbaudiet sacensību atmosfēru un piedzīvojiet neaizmirstamus mirkļus kopā ar mums. Tiekamies trasē,” uzaicina Niks Alksnis.

Sacensību nolikums.

Sportistiem pieteikšanās līdz 24. maijam (ieskaitot), reģistrējoties elektroniski: Reģistrācija 2. posmam un Reģistrācija 3. posmam

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre) un Annija Slikšjāne (LaMSF praktikante)