Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Itālijas F4 pirmā posma kvalifikācijā Štolcermanis ieņem desmito un 15. vietu

Itālijas F4 pirmā posma kvalifikācijā Štolcermanis ieņem desmito un 15. vietu
Foto: Prema Racing

Pirms sestdien un svētdien gaidāmajiem finālbraucieniem šodien Itālijas F4 čempionāta pirmajā posmā Misano trasē notika kvalifikācijas braucieni. Tajos Tomass Štolcermanis ierindojās desmitajā un 15. vietā starp 37 dalībniekiem.

Katra kvalifikācija bija tikai 15 minūtes gara. Pirmajā sesijā "Prema" pilots Štolcermanis veica septiņus apļus, labākajā no tiem uzrādot rezultātu 1:35.500. Ātrākais bija viņa komandas biedrs Fredijs Sleiters, kuram latviešu pilots piekāpās par 0.722 sekundēm. Otro vietu ieņēma cits "Prema" braucējs Alekss Pauvels, bet trešais bija Džanmarko Pradels no "US Racing" vienības. Starp 19 sezonas debitantiem Tomass bija ceturtais ātrākais.

Otrajā sesijā Štolcermanis nobrauca sešus apļus un bija ātrāks kā iepriekš, sasniedzot laiku 1:35.197, taču šoreiz ar to pirmajam desmitniekam nepietika. Rezultātā 15. rezultāts un piektais starp debitantiem. Ātrākais atkal bija Sleiters, kuram latvietis piekāpās 0.582 sekundes. Otro rezultātu atkal uzrādīja Pauvels, kamēr trešais bija "US Racing" komandas pilots Akšejs Bohra.

Rīta pusē norisinājās brīvie treniņbraucieni, un katra no sesijām bija 40 minūtes gara. Pirmajā treniņā Štolcermanis nobrauca 14 apļus un uzrādīja 22. rezultātu (1:35.422), no līdera Bohras atpaliekot 0.920 sekundes. Otrajā treniņā mūsu sportistam jau ceturtais labākais laiks (1:34.851) un 0.361 sekunde līdz pirmās vietas ieguvējam, komandas biedram Sleiteram.

Pirmās divas sacīkstes risināsies sestdien – to sākums plkst. 12:30 un 18:45 pēc Latvijas laika. Tikmēr svētdien trešais brauciens, bet tā starts plkst. 12:00. Visu sacensību garums būs 30 minūtes + 1 aplis. Sacensības būs skatāmas “Youtube” tiešraidē.

Pirmā kvalifikācija:

Otrā kvalifikācija:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv


, 2024-05-03 19:58, pirms 2 nedēļām
Būtu kvalī tāds laiks kā uzrādīja treniņos tad būtu TOP 5, bet nu varbūt trases apstākļi neļāva nemaz kaut ko līdzīgu izspiest
, 2024-05-03 20:02, pirms 2 nedēļām
sacikstēs noteikti kāps uz augšu ja vien kāds nesabojās braucienu
Andžejs Ļebedevs.

Ļebedevam 12. vieta "Grand Prix" trešajā posmā

LETA. Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs Vācijā izcīnīja 12. vietu pasaules spīdveja čempionāta jeb "Grand Prix" trešajā posmā.
Pauls Jonass. Foto: @piclabphoto34
2

Jonasam avārija un 29. vieta MXGP posma kvalifikācijā

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien pasaules motokrosa čempionāta Francijas "Grand Prix" kvalifikācijā MXGP klases sacensībās piedzīvoja avāriju pirmajā pagriezienā un izstājās, ierindojies 29. vietā.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.