Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Freibergs: ''Pret zviedriem aizsardzībā būs daudz darba''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Freibergs: ''Pret zviedriem aizsardzībā būs daudz darba''
Ralfs Freibergs. Foto: LHF

LETA. Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs sagaida, ka nākamajā pasaules hokeja čempionāta mačā pret zviedriem daudz būs jāspēlē savā zonā, piektdien pēc treniņa aģentūrai LETA atzina aizsargs.

"Domāju, ka aizsardzībā būs daudz darba, bet vienalga - daudz vai maz, ir jāparāda un jāizdara viss, ko proti, un to, ko no tevis prasa treneri," par gaidāmo spēli sacīja Freibergs."Ja nekļūdīsimies, viss būs labi."

Mačs ar Zviedriju "Ostrava Arena" sestdien sāksies plkst.13.20 pēc Latvijas laika, tiešraidē to pārraidot televīzijas kanālam LTV7.

Kā pastāstīja Freibergs, iepriekšējā spēlē piedzīvota sagrāve mačā ar Vāciju (1:8) ir jāaizmirst un jāskatās nākotnē.

"Arī pasaules čempionātā Dānijā 2018.gadā mēs ar 1:8 zaudējām somiem, bet pēc tam tikām ceturtdaļfinālā," optimismu nezaudēja aizsargs. "Tā, ka griežam to spēli no atmiņas ārā un skatāmies uz priekšu."

"Jācenšas atkārtot pagājušā gada spēle," sacīja Freibergs, atgādinot, ka pērn pasaules čempionātā Rīgā zviedri tika pieveikti ceturtdaļfinālā. "Viennozīmīgi centīsimies to izdarīt."

Freibergs šī gada pasaules čempionātā ir piedalījies visās četrās cīņās, vidēji spēlē laukumā pavadot 14 minūtes un 48 sekundes. Aizsargs līdz šim ir izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli, četrām soda minūtēm un +/- rādītāju +1.

Jau vēstīts, ka pasaules čempionātā Latvijas hokejisti ar 5:4 papildlaikā pieveica Polijas izlasi, ar 3:2 pagarinājumā - Franciju, ar 2:0 - Kazahstānas valstsvienību, bet ceturtajā spēlē ar 1:8 tika atzīts Vācijas pārākums.

B grupā līderi ar 12 punktiem četrās spēlēs ir Zviedrijas hokejisti, astoņi punkti ir Slovākijai, pa septiņiem - ASV un Latvijai, seši - Vācijai, četri - Francijai, trīs - Kazahstānai, bet Polijai ir viens punkts.

Pēc sestdienas spēles ar Zviedrijas izlasi Latvijas hokejistu pretinieki 19.maijā būs slovāki, bet noslēdzošajā grupas spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV valstsvienību, kuru pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

Pasaules čempionāts Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā norisināsies līdz 26.maijam.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA