Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Vītoliņš: "Beigās mazlietiņ pietrūka aukstasinības, bet tas ir labojams"

Latvijas hokeja izlase ceturtdien ar 2:3 piekāpās Somijas valstsvienībai, aizvadot otro pārbaudes spēli divās dienās. Izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēcspēles preses konferencē uzslavēja savus spēlētājus par pašatdevi un cīņassparu

, 2024-04-12 11:04, pirms mēneša
Tā rezultāta turēšana kā Dinamo laikos. Un tas pārsvarā nekad nenostrādā. Pilnīgi zināju, ka 3.periods būs neskatāms no mūsējo puses.
, 2024-04-13 21:07, pirms mēneša
Vajadzēja skatīties uz domāt kad viss būs labi būtu laikam arī bijis labi
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF/Guntis Lazdāns
14

Lai domātu par 1/4 finālu, nepieciešama uzvara – Latvija pret Slovākiju

Šovakar pasaules čempionāta sesto spēli aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 21:20 spēkosies pret četras uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Slovākijas izlasi. Nepieciešama uzvara, lai pirms pēdējās spēles saglabātu cerības par ceturtdaļfinālu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LFF

Melns gar acīm - Merzļikinam tiek ielikta sliktākā atzīme PČ 2024

Ļoti cerīgais otrā perioda sākums pret zviedriem pārvērtās brūkošā kāršu namiņā, kad Elvja Merzļikina vārtos 27 sekunžu laikā ielidoja trīs zviedru mestās ripas. Pēc sešām ielaistām ripām Latvijas hokeja izlases vārtsargs tika nomainīts. Arī pēc katras spēles veiktajā portāla Sportacentrs.com lietotāju balsojumā Merzļikins saņēma ļoti zemu atzīmi.
Kanādas hokejisti Dilans Kozenss un Koltons Pareiko. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Ostravā ASV spēkosies pret Kazahstānu, Šveice un Kanāda dalīs A grupas līderpozīciju

2024. gada pasaules čempionātā Čehijā šodien tiks aizvadītas četras spēles. Vienā no tām B grupā Ostravā amerikāņi cīnīsies pret Kazahstānu, savukārt vēlajā spēlē Prāgā Šveices un Kanādas izlases dalīs A grupas līderpozīciju.