Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Ipswich" pēc 22 gadu pārtraukuma atgriežas Anglijas Pemjerlīgā

"Ipswich" pēc 22 gadu pārtraukuma atgriežas Anglijas Pemjerlīgā
Ipsviča svin atgriešanos Premjerlīgā. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. "Ipswich" sestdien ar uzvaru savā laukumā Anglijas pēc spēka otrās līgas spēlē pēc 22 gadu pārtraukuma nodrošināja vietu Anglijas Premjerlīgā.

psvičas komanda ar 2:0 (1:0) pārspēja Hadersfīldas "Town" un nodrošināja iekļūšanu Premjerlīgā. Vesa Bērnsa 27. minūtē un Omarija Hačinsona 48. minūtē gūtie vārti nodrošināja uzvaru, "Ipswich" Premjerlīgas ērā kļūstot par tikai ceturto komandu, kas divu sezonu laikā ir tikusi no pēc spēka trešās līgas līdz augstākajai līgai.

Līdsas "United" bija nepieciešama Ipsvičas vienības sagrāve, kā arī uzvara pār "Southampton", lai iekļūtu labāko divu komandu skaitā, kas automātiski nodrošina vietu Premjerlīgā, taču Līdsas klubs ar 1:2 zaudēja un izslēgšanas spēļu pusfinālā tiksies ar Noridžas "City".

Premjerlīgā ar 46 spēlēs iegūtiem 97 punktiem iekļuva arī Lesteras "City", par punktu mazāk iegūstot "Ipswich". Trešā ar 90 punktiem finišēja Līdsas "United", 87 punktus sakrāja "Southampton", 75 punktus - Vestbromvičas "Albion" un 73 punktus - Noridžas "City". Uz Anglijas pēc spēka trešo līgu izkrita Birmingemas "City", Hadersfīldas "Town" un Roterhemas "United".

Izmantotie resursi:
LETA


Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".