Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Razma uzvar trīs ''top15'' spēlētājus un aizspēlējas līdz Eiropas tūres posma 1/2 finālam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Razma uzvar trīs ''top15'' spēlētājus un aizspēlējas līdz Eiropas tūres posma 1/2 finālam
Madars Razma. Foto: Jonas Hunold/PDC

Šajā nedēļas nogalē Vācijā norisinājās kārtējais Eiropas tūres posms šautriņu mešanā, piedaloties arī latvietim Madaram Razmam. Dalība izdevās veiksmīga. Apspēlējot tādus rangā augstu esošus šautriņu metējus kā Deivu Čiznalu, Krisu Dobiju un Džo Kalenu, Razma tika līdz turnīra pusfinālam, kurā viņam nācās atzīt Roba Krosa pārākumu.

Labāko 2024. gada sezonas turnīru šautriņu mešanā šajā nedēļās nogalē Eiropas tūres posmā aizvadījis Latvijas labākais šautriņu metējs Madars Razma. ''Baltic Sea Darts Open'' viņš aizspēlējās līdz pusfinālam, kurā šovakar ar 4-7 atzina Roba Krosa pārākumu.

Pirmajās trijās kārtās viņa spēles noslēdzās ar vienādu rezultātu 6-5. Pirmajā kārtā viņš izlaida 5-1 vadību, un izšķirošajā legā apspēlēja Krisu Dobiju, otrajā kārtā prata atspēlēties no 2-5 un ar 6-5 pārspēja Deivu Čiznalu, bet šodien par vietu ceturtdaļfinālā Razma ar 6-5 bija pārāks pār Džo Kalenu. Šo šautriņu metēju latvietis apspēlēja sesto reizi karjerā, savukārt Čiznals kļuva par šī Eiropas tūres posma uzvarētāju pērn.

Komfortablāks panākums sekoja ceturtdaļfinālā, kurā ar 6-3 tika apspēlēts Raiens Serls. Konkrētajā spēlē vidēji gājienā Razma meta 95.30 punktus un pie rezultāta 2-3 uzvarēja nākamajos četros legos pēc kārtas. Līdz finālam latvietim aizspēlēties neizdevās. Robs Kross vidēji gājienā pret Razmu meta gandrīz 100 punktus (99), pašā spēles sākumā uzvarot trijos legos pēc kārtas (3-0). Trīs legu pārsvars no rokām vairs izlaists netika.

Līdz ar iekļūšanu pusfinālā Razma nopelnīja 8500 sterliņu mārciņas, kas viņam var būt noderīgi arī reitinga sakarā.

     [+] [-]

, 2024-05-13 12:50, pirms 3 nedēļām
Vispār jau par vietu ceturtdaļfinālā tika uzveikts R. Serls ( ENG).,bet tas "sīkums"

     [+] [-]

, 2024-05-13 14:44, pirms 3 nedēļām
player7 rakstīja: Vispār jau par vietu ceturtdaļfinālā tika uzveikts R. Serls ( ENG).,bet tas "sīkums"
vispār jau pat PDC tvītā redzams, ka uzvara pār Serlu deva vietu pusfinālā.