Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs: ''Puslaikā norunājām, ka atpakaļ uz Oklahomsitiju vairs nedosimies''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Dončičs: ''Puslaikā norunājām, ka atpakaļ uz Oklahomsitiju vairs nedosimies''
Luka Dončičs. Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dalasas ''Mavericks'' ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sasniedzot Rietumu konferences finālu. Mača gaitā Mavs atspēlēja 17 punktu deficītu. Komandas līderis Dončičs preses konferencē atklāja, ka spēlētāji puslaika pārtraukumā norunājuši nepadoties un atspēlēties.

''Domāju, ka vienkārši saglabājām vienotību. Vienmēr uz soliņa runājam par būšanu vienotiem ar pozitīvu enerģiju. Šajā mačā to apliecinājām. Puslaika pārtraukumā norunājām, ka atpakaļ uz Oklahomsitiju vairs nedosimies,'' pēc Rietumu konferences fināla sasniegšanas preses konferencē teica Luka Dončičs.

Slovēņu superzvaigzne arī slavēja savu komandas biedru Kairiju Īrvingu, kurš sērijas sestajā mačā izcēlās ar 22 punktiem: ''Viņš mani atbalstījis it visā, ko esmu darījis un turpinu darīt. Viņš palīdzējis man nobriest kā spēlētājam, palīdzējis uz basketbolu paskatīties no citas prizmas, un, protams, atrasties laukumā ar tādu spēlētāju, kā viņš, ir neticami. Tāds līderis ir neatsverams.''

''Mavericks'' sērijā līdz četrām uzvarām pārspēja Rietumu konferences pamatturnīra uzvarētāju ''Thunder'' ar 4-2. Konferences finālā teksasiešiem pretī stāsies pašreizējā čempione Denveras ''Nuggets'' vai Minesotas ''Timberwolves''.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=hue...
https://www.eurohoops.net/en/nba-ne...

     [+] [-]

, 2024-05-19 16:45, pirms 2 nedēļām
nu ar to arī beigsies. Viens pats Dončičs nevilks to vezumu mužīgi

     [+] [-]

, 2024-05-19 18:52, pirms 2 nedēļām
pūce rakstīja: nu ar to arī beigsies. Viens pats Dončičs nevilks to vezumu mužīgi
Nu ja līdz 2026 titulu nebūs, tad varēs doties uz Denveru pie Jokica!