Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ten Hagam zaudējums derbijā bijis viens no sliktākajiem vakariem trenera karjerā

Ten Hagam zaudējums derbijā bijis viens no sliktākajiem vakariem trenera karjerā
Eriks ten Hags. Foto: AFP/Scanpix

Svētdien Premjerlīgas ietvaros zaudējumu Mančestras derbijā pret ''City'' ar 0:3 piedzīvoja ''United''. Pēc spēles zaudētāju komandas treneris Eriks ten Hags apliecināja, ka tas bijis viens no viņa sliktākajiem vakariem trenera karjerā.

Vakar Anglijas Premjerlīgas ietvaros Mančestras derbijā pārliecinoši ar 3:0 ''City'' pārspēja ''United''. Turnīra tabulā ''City'' ar astoņām uzvarām desmit spēlēs ir trešie, bet ''United'' ar piecām uzvarām un pieciem zaudējumiem tikai astotie.

Pēc spēles vilšanos par rezultātu pauda Eriks ten Hags, kuru jau labu laiku kritizē par komandas demonstrēto spēli laukumā. Uz jautājumu, vai vakardiena bija viena no sliktākajām dienām viņa trenera karjerā, speciālists atbildēja apstiprinoši. ''Jā. Protams, ir vilšanās, bet arī pagājušajā sezonā bija kāpumi un kritumi. Ja zaudē derbijā veidā, kādā mēs zaudējām, ir vilšanās.''

''Pirmajā puslaikā ievērojām spēles plānu, kas bija izstrādāts labā līmenī. Spēlējām kā līdzīgs pret līdzīgu, taču nozīmētais 11 metru soda sitiens mainīja spēles gaitu. Otrajā puslaikā lēmām kļūt uzbrūkošāki, uzreiz pretī saņemot otros vārtus. No tā brīža spēle bija sarežģīta,'' turpināja ''United'' galvenais treneris.

Lai arī sezonu ''United'' sācis ar septiņiem zaudējumiem 14 spēlēs visu turnīru ieskaitē, Eriks ten Hags joprojām uz komandas sniegumu raudzījās optimistiski. ''Manuprāt, mēs progresējam. Sezonas sākums bija sarežģīts, taču tagad mēs ejam uz priekšu. Kad savainotie būs atpakaļ, mēs būsim spēcīgāki. Mums jābūt pacietīgiem.''

Nākamo spēli Premjerlīgā ''United'' aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Londonas ''Fulham''. Savukārt ''City'' savā laukumā uzņems ''Bournemouth''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...


, 2023-10-30 09:04, pirms 7 mēnešiem
Katram savs Dainis...
, 2023-10-30 09:48, pirms 7 mēnešiem
Teni, neķer krenķi, kamieļu dīdītāji bija nopirkuši tiesnesi pie VAR.. Kad Kavenakam iebāza degunā to Rodri teātri pie monitora, bija jādod pendele un kad rezultāts spēlē ar MC ir 0:1, tā jau pavisam cita spēle...
Tas ir jaunais futbolā, ka jānopērk VAR..
, 2023-10-30 12:35, pirms 7 mēnešiem
dakots rakstīja: Teni, neķer krenķi, kamieļu dīdītāji bija nopirkuši tiesnesi pie VAR.. Kad Kavenakam iebāza degunā to Rodri teātri pie monitora, bija jādod pendele un kad rezultāts spēlē ar MC ir 0:1, tā jau pavisam cita spēle...
Tas ir jaunais futbolā, ka jānopērk VAR..
Mes par City, mēs par City.

City dodas pēc PL un ČL turzas atkal.
Ļoti mīlu šo komandu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2023-10-30 14:33, pirms 7 mēnešiem
Bayern arī ar šadu Kimmihu nav konkurenti , šaubos pat par bundeslīgu.. ja Alonso ar Bayer04 nenoplīsīs, tad būs tituls
, 2023-10-30 17:56, pirms 7 mēnešiem
GeraIt of Rivia rakstīja: Piekrītu PL nav neviens kas pieliks kāju priekša City un Halland, vel jāgaida De Bruynes atgriešanās, drīz sāks klupt arī Spurs, Arsenal, Poole.

ČL vienīgais kas var patraucēt ir Bayern, pārējie īsti nav konkurenti viņiem!
Reals arī pagaidām neslikti izskatās.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".