Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ten Hags nebaidās zaudēt darbu Sautgeitam: "Man vienalga par visām baumām"

Ten Hags nebaidās zaudēt darbu Sautgeitam: "Man vienalga par visām baumām"
Eriks ten Hags. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras "United" galvenā trenera amata sakarā piesaukts Anglijas izlases vadītājs Garets Sautgeits, bet pašreizējais "United" treneris Eriks ten Hags norādīja, ka sen iemācījies sadzīvot ar visām baumām.

Mančestras "United" jaunie īpašnieki ir augstās domās par Anglijas valstsvienības trenera Gareta Sautgeita spējām, un viņa vārds vairākkārt izskanējis ar iespēju pārņemt titulēto un bagāto klubu. Tomēr nākamās sezonas plāns tiek sastādīts ar Erika ten Haga gādību. Arī pats speciālists norādīja, ka nesatraucas par baumām.

"Kad strādā Mančestras "United", vienmēr apkārt būs troksnis un baumas. Ap komandu, treneriem, spēlētājiem. Vienmēr būs problēmas. Medijiem patīk spekulācijas, bet mums ir dažādas intereses un dažādi skatu punkti. Mēs domājam par to, lai komanda spēlētu labāk. Jā, man vienalga par baumām," preses konferencē teica ten Hags.

"Pie trokšņa pieradu jau laikā, kad strādāju Amsterdamas "Ajax". Kad strādā futbola piramīdas augšā, tad pierodi pie trokšņa. Man vienalga, spēlētājiem ir vienalga," pauda ten Hags, kurš par "United" galveno treneri kļuva 2022. gada aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".