Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Arteta dusmīgs par piesaukšanu vakantā "Barcelona" galvenā trenera amata sakarā

Arteta dusmīgs par piesaukšanu vakantā "Barcelona" galvenā trenera amata sakarā
Mikels Arteta. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Mikels Arteta paudis neapmierinātību un noraidījis izskanējušās ziņas, ka veic sarunas ar "Barcelona" par Katalonijas kluba stūrēšanu nākamajā sezonā.

Sestdien Čavi paziņoja, ka sezonas beigās atstās "Barcelona" galvenā trenera posteni. Grands Spānijas čempionātā ieņem ceturto vietu, no līderes "Girona" atpaliekot 11 punktus, kamēr Madrides "Real" ir desmit punktu attālumā.

Spānijas medijos izskanējušas runas, ka Mikels Arteta, kurš ir "Barcelona" jaunatnes sistēmas audzēknis, apdomā Londonas "Arsenal" pamešanu, lai atgrieztos Katalonijā. Tomēr pats speciālists runas atraidījis.

"Es? Nē, tās ir nepatiesas ziņas. Tas, ko izlasīju – esmu patiešām dusmīgs. Nespēju noticēt, ka tas tiek rakstīts. Tam nav nekādu avotu. Es atrodos īstajā vietā, apkārt ir pareizie cilvēki, un jūtos ļoti labi," preses konferencē teica Arteta, kuram ir līgums ar "Arsenal" līdz 2025. gada vasarai.

"Priecājos par savu ceļu kopā ar komandu, un darāmo darbu saraksts vēl ir garš. Man ir labas attiecības ar kluba vadību. Viss notiek viegli. Kad pienāks laiks runāt par līgumu, atradīsim labāko veidu, kā izrunāt situāciju," pauda Arteta, kurš, lai gan bija parakstījis līgumu ar "Barcelona", komandas sastāvā neaizvadīja nevienu spēli.

Pagājušajā sezonā "Arsenal" ieņēma Premjerlīgas otro vietu, tikai izskaņā piekāpjoties Mančestras "City". Šajā sezonā Londonas klubs ir trešais, no līderes "Liverpool" atpaliekot piecus punktus. Savukārt Čempionu līgas astotdaļfinālā gaida duelis pret "Porto".

"Vēl varam paveikt ļoti daudz, un šīs ambīcijas piemīt visiem klubā. Gribam vēl vairāk. Gribam tikt nākamajā līmenī, un mūsu rīcībā ir viss, lai to paveiktu," teica Arteta, kurš "Arsenal" vadību pārņēma 2019. gada decembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2024-01-30 19:21, pirms 4 mēnešiem
Protams, Arteta pacēlis Arsenal no vidusmēra komandas līdz konkurētspējīgam līmenim. Visticamāk, ka Peps aizies uz Barcelona. Tad būs 2 vakantas vietas - Liverpool un ManCity.
, 2024-01-30 22:06, pirms 4 mēnešiem
Del_Narciso rakstīja: Protams, Arteta pacēlis Arsenal no vidusmēra komandas līdz konkurētspējīgam līmenim. Visticamāk, ka Peps aizies uz Barcelona. Tad būs 2 vakantas vietas - Liverpool un ManCity.
..gan jau vakanta vieta būs Leverkūzenei, ne Liverpūlei. domāju, 95%, ka Alonso pēc titula (cerams, ka dabūs) nāks uz Liverpūli.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".