Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Klops uzskata, ka atspēlēšanās pret "Newcastle" bijusi sarežģītāka par 4:0 pret Barselonu

Klops uzskata, ka atspēlēšanās pret "Newcastle" bijusi sarežģītāka par 4:0 pret Barselonu
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Svētdien Anglijas Premjerlīgas spēlē "Liverpool" pirmajā puslaikā nonāca iedzinējos un palika mazākumā, bet neticamā galotnē tika pie uzvaras pret "Newcastle" (2:1). Komandas galvenais treneris Jirgens Klops uzskata, ka tā bijusi sarežģītāka uzvara nekā 2019. gadā 4:0 pret "Barcelona".

"Liverpool" pēc kļūdas laukuma savā pusē 25. minūtē nonāca iedzinējos, bet trīs minūtes vēlāk sarkano kartīti par pēdējās cerības sodu nopelnīja centra aizsargs un komandas kapteinis Virdžils van Deiks. Taču viesiem izdevās izcīnīt trīs punktus. Par galveno varoni kļuva Darvins Nunjess. Uz maiņu laukumā nākušais uzbrucējs izcēlās 81. un kompensācijas laika trešajā minūtē – 2:1.

"Tā bija daudz sarežģītāka uzvara nekā pret Barselonu. Toreiz bijām mājās un pirms tam aizvadījām izcilu pirmo spēli, ko gan zaudējām ar 0:3. Taču daudz iemācījāmies par sevi un zinājām, ka varam ievainot "Barcelona", ja aizstāvēsimies akurāti," par 2019. gada Čempionu līgas pusfinālu teica Jirgens Klops. Pēc izbraukuma 0:3 izdevās mājās uzvarēt ar 4:0, vēlāk izcīnot trofeju.

"Šis bija pavisam citādi. Sākumā nespēlējām labi, ielaidām vārtus, palikām mazākumā. Patiesībā kopš tā brīža spēlējām labāk, vairāk kontrolējām bumbu. "Newcastle" bija problēmas ar uzbrukumu attīstīšanu, jo spēlējām kompaktāk un kārtīgi cīnījāmies," skaidroja Klops.

"Nomierinājām spēli un laidām laukumā Nunjesu. Viņš bija iekarsis, jo neizvēlējos viņu starta vienpadsmitniekam, un visu enerģiju viņš ielika šajos divos sitienos. Tas bija lielisks sniegums ar diviem augstākās klases vārtu guvumiem."

"Puslaika pārtraukumā runājām – ja izdosies šo spēli uzvarēt, par to varēsim stāstīt mazbērniem. Savus redzēšu pēc desmit dienām, un pastāstīšu viņiem par šo maču," smaidīja Klops. "Mana personīgā futbola vēsture pārsniedz tūkstoš mačus, un nekad neesmu pieredzējis neko šādu. Spēlējām viesos, bija tāda atmosfēra… Tas ir trakums!"

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2023-08-28 12:17, pirms 9 mēnešiem
Super!
, 2023-08-28 13:52, pirms 9 mēnešiem
Šogad, līdzīgi kā citus gadus, par Liverpool! Super komanda!!
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".