Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Premjerlīga atzīst kļūdu un anulē "Liverpool" pussarga Makalistera diskvalifikāciju

Premjerlīga atzīst kļūdu un anulē "Liverpool" pussarga Makalistera diskvalifikāciju
Aleksis Makalisters, saņemot sarkano kartīti. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" sestdien savā laukumā ar 3:1 pārspēja "Bournemouth", taču otrā puslaika ievadā palika mazākumā, sarkano kartīti nopelnot Aleksim Makalisteram. Lēmums ticis mainīts.

Pasaules kausa ieguvējs Argentīnas izlases rindās Aleksis Makalisters, kurš Liverpūlei pievienojās šovasar, tika noraidīts 58. minūtē par bīstamu spēli ar izstieptu kāju. Pēc notikušā tika iesniegts protests, un arī vairāki tiesāšanas eksperti izteicās, ka pieņemtais lēmums bijis pārāk skarbs.

"Sekojot iesniegtajam protestam par nepareizu noraidījumu, neatkarīga komisija pieņēmusi lēmumu atcelt Makalisteram piespriesto trīs spēļu diskvalifikāciju," teikts paziņojumā. Tādējādi 24 gadus vecais pamatsastāva futbolists drīkstēs palīdzēt "Liverpool" tuvākajos mačos. Svētdien gaida viesošanās pie "Newcastle United", kas pagājušajā sezonā ierindojās ceturtajā vietā un ieguva Čempionu līgas ceļazīmi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".