Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #63 Ārpus Kadra: Kas notiek Latvijas Futbola federācijā?

Jaunajā podkāsta "Ārpus Kadra" epizodē Andrejs Siliņš, raidījuma "Futbolbumbas" veidotājs Arkādijs Birjuks un Delfi.lv sporta redaktors Uldis Strautmanis pārspriež viņnedēļ notikušo Latvijas Futbola federācijas (LFF) kārtējo ārkārtas kongresu. Kas notiek LFF? Vai šim bardakam ir redzams gals? Kā tas ietekmēs Slavišas Stojanoviča pozīcijas vīru izlases galvenā trenera amatā?
Sestdien Latvijas kausa fināls: Vai RFS trenerim Valdam Dambrauskam šī spēle būs izšķiroša, lai paliktu amatā? Vai "Jelgavai" izmantos mājas priekšrocības?

Klausies podkāstu "SoundCloud" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Apple Podcast" ŠEIT!
Klausies podkāstu "Spotify" ŠEIT!

, 2019-10-22 19:34, pirms 5 gadiem
Strautmanis ir nozombēts žurnālists, objektivitāte tuvu nullei
, 2019-10-22 20:10, pirms 5 gadiem
Kaut kāds švaks podkāsts laikam švaki viesi pieaicināti..
Komandas biedri sveic Niku Sliedi ar pirmajiem vārtiem sezonā. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
24

"Daugavpils" sapnis pārvēršas murgā – "Valmiera" jau puslaikā sasit piecus vārtus

"TonyBet" Virslīgas 17. kārtas ievadspēlē futbolā cīņa par trešo vietu turnīra tabulā izpalika – "Valmiera" izbraukumā dominēja ar rezultātu 6:1, revanšējās "Daugavpilij" par zaudējumu pirmajā aplī un nostiprinājās bronzas pozīcijā, no tuvākās sāncenses atraujoties līdz sešu punktu attālumam.
Raivis Jurkovskis. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
8

Regžam 12. vārti, ''Riga'' 16. kārtas noslēgumā pārliecinoši apspēlē tukumniekus

''TonyBet'' futbola Virslīgas 16. kārtas noslēgumā vicečempione un vicelīdere ''Riga'' ar 3:0 ''Skonto'' stadionā sakāva ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus.
Jānis Grīnbergs. Foto: FK Liepāja
20

Grīnbergam sulīgs tālsitiens, "Liepājai" pārliecinošs revanšs apkaimes derbijā

No Latvijas futbola Virslīgas kopvērtējuma lejasgala nedaudz izkārpījusies "Liepāja", ar 3:0 pārspējot principiālo pretinieci "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".