Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Vārtus guvušajam "Chelsea" jaunietim veikta operācija un jāizlaiž pusotrs mēnesis

Vārtus guvušajam "Chelsea" jaunietim veikta operācija un jāizlaiž pusotrs mēnesis
Kārnijs Čukvuemeka. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" uzbrūkošajam pussargam Kārnijam Čukvuemekam pirmdien veikta ceļgala operācija, kas liegs spēlēt vismaz sešas nedēļas, ziņo komanda.

19 gadus vecais Čukvuemeka svētdien guva savus pirmos vārtus "Chelsea" rindās, tomēr viņa pārstāvētā komanda Londonas derbijā ar 1:3 (1:1) piekāpās Vesthemas "United".

Čukvuemeka mačā ar "United" ar precīzu sitienu izcēlās 28.minūtē, tobrīd panākot 1:1. Turpinājumā "Chelsea" pussargs Enso Fernandess nerealizēja 11 metru soda sitienu, bet pēdējās teju 30 minūtes "Chelsea" nespēja izmantot viena vīra pārsvaru laukumā un piekāpās ar 1:3. Uzbrūkošais pussargs traumu guva mača 45.minūtē un tika nomainīts, otrajā puslaikā laukumā vairs neatgriežoties.

"Chelsea" pēc divām kārtam ar vienu punktu premjerlīgas kopvērtējumā ieņem vien 14.pozīciju. Pa sešiem punktiem ir līderēm Braitonas un Havas "Albion", patreizējai čempionvienībai Mančestras "City" un vicečempionei Londonas "Arsenal".

Austrijā dzimušais nigēriešu izcelsmes pussargs "Chelsea" pievienojās no Birmingemas "Aston Villa" pagājušā gada vasarā par 18 miljoniem sterliņu mārciņu (21 miljons eiro), noslēdzot līgumu uz sešiem gadiem. Kopumā londoniešu rindās viņš aizvadījis 16 spēles premjerlīgā.

Pagājušajā gadā Čukvuemeka kopā ar Anglijas U-19 izlasi triumfēja Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...
LETA


Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".