Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Newcastle" maksās vismaz 33 miljonus par 18 gadus veco Holu

"Newcastle" maksās vismaz 33 miljonus par 18 gadus veco Holu
Lūiss Hols. Foto: nufc.co.uk

Anglijas Premjerlīgas klubs "Newcastle United", kas pagājušajā sezonā ierindojās ceturtajā vietā un nopelnīja ceļazīmi uz Čempionu līgu, iegādājies 18 gadus veco kreisās malas aizsargu Lūisu Holu.

Lūiss Hols pagājušajā sezonā ielauzās Londonas "Chelsea" sastāvā un Premjerlīgā paguva aizvadīt deviņas spēles. Viņš bija vienojies par jaunu ilgtermiņa līgumu, tomēr plānus izjaukusi "Newcastle United". Par kreisās malas aizsargu pēc viena gada īres tiks samaksāti 33 miljoni eiro (28 miljoni mārciņu), bet vēl 8,2 miljoni eiro (septiņi miljoni mārciņu) var nākt klāt bonusos.

"Esmu ļoti lepns. Es un mana ģimene esam "Newcastle" fani. Man un maniem brāļiem no mazotnes tika mācīts, ka esam par "Newcastle". Tas ir milzīgs klubs, un ar nepacietību gaidu pirmās spēles," teica 18 gadus vecais futbolists. Par viņu tiks maksāts pēc viena gada īres, lai "Newcastle" šajā vasarā iekļautos finansiālā fair play noteikumos.

Jaunā sezona sākta ar 5:1 pret "Aston Villa" un 0:1 pret "Manchester City", bet nākamā spēle gaidāma svētdien savā laukumā pret "Liverpool". Čempionu līgā nav spēlēts kopš 2003. gada, kad izdevās izkļūt no grupas, bet otrajā posmā bija jāsamierinās ar palikšanu aiz "Barcelona" un Milānas "Inter".

"Newcastle" straujo augšupeju nodrošināja fakts, ka klubu iegādājās Saūda Arābija, uzreiz iepludinot iespaidīgus līdzekļus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2023-08-22 18:59, pirms 9 mēnešiem
Kur raksts par Šita īri uz Sēriju C? Vai jau palaidu garām?
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".