Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Klops par bezvārtu neizšķirtu pret MU: "Dominējām pat vairāk nekā 7:0 uzvarā"

Klops par bezvārtu neizšķirtu pret MU: "Dominējām pat vairāk nekā 7:0 uzvarā"
Jirgens Klops un Mohameds Salāhs. Foto: Reuters/Scanpix

Svētdienas vakarā "Liverpool" neizmantoja iespēju pacelties uz Anglijas Premjerlīgas pirmo vietu, savā laukumā negūstot vārtus pret Mančestras "United" – 0:0. Mājinieku galvenais treneris Jirgens Klops gan uzsvēra, ka viņa komanda dominējusi.

Liverpūle spēles gaitā izpildīja 34 sitienus un 12 stūra sitienus, bet Mančestras "United" atbildēja ar sīkstu aizsardzību un sešiem sitieniem, paliekot bez stūra sitieniem.

"Nevaru atcerēties tik dominējošu sniegumu pret Mančestras "United". Pat 7:0 sakāvē viņi izrādīja lielāku pretestību. Tagad spēle beidzās 0:0, un viņi noteikti jūtas labāk nekā mēs. Taču – ņemam punktu un soļojam tālāk," teica Jirgens Klops.

"United" divas iepriekšējās viesošanās pie "Liverpool" beidzās ar 0:7 un 0:4 sakāvēm.

"Tieši šādu spēli arī sagaidīju. Ja demonstrējam tādu sniegumu, pretiniekiem ir grūti tikt laukā no savas laukuma puses. Un "United" aizstāvējās tīri un kaislīgi," vērtēja laukuma saimnieku galvenais treneris. "Ja gūsti vārtus, tas maina spēles dinamiku, liek pretiniekiem atvērties un uzņemties risku."

"Ja Premjerlīgā spēlē pret tik kvalitatīvu komandu kā "United", un viņi tikai aizsargājas, tad tā nav viegla dzīve. Mums vajadzēja gūt vārtus, un tas mainītu visu spēli. Mums bija vairākas gana drošas iespējas, tomēr nepaveicās," pauda Klops.

Sestdien "Liverpool" savā laukumā uzņems līderi Londonas "Arsenal".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...


, 2023-12-18 17:52, pirms 5 mēnešiem
...vajadzēja iesist...nu, jau par vēlu...
Veiksmi spēlē ar Arsenal un Trentu uzreiz uz laukuma centru!
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".