Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ten Hags nav drošs, ka Sančo vēl kādreiz spēlēs "Manchester United" rindās

Ten Hags nav drošs, ka Sančo vēl kādreiz spēlēs "Manchester United" rindās
Džeidons Sančo. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Eriks ten Hags pēdējo nedēļu laikā daudz enerģijas veltījis publiskai diskusijai par Džeidonu Sančo. Speciālists izteicies, ka nav drošs par to, ka 23 gadus vecais spārns vēl kādreiz pielaikos "United" formu.

Džeidons Sančo septembra ievadā tika atstāts ārpus "Manchester United" pieteikuma spēlei pret Londonas "Arsenal", un galvenais treneris Eriks ten Hags izvēli skaidroja ar futbolista bēdīgo attieksmi pret treniņiem. Sančo nolēma atbildēt un sociālajos tīklos paziņoja, ka tiek padarīts par grēkāzi. Viņa ieraksts tika dzēsts, bet tagad Sančo trenējas atsevišķi no komandas.

"Es nezinu," atbildot uz jautājumu, vai vēl redzēsim Sančo spēlējam "United" kreklā, teica ten Hags. "Mums priekšā svarīga mājas spēle pret "Brighton", mums priekšā daudzas spēles īsā laika posmā. Domāju un koncentrējos tam. Viņš nav pieejams, tāpēc šobrīd viņš nav svarīgs, jo nevar sniegt nekādu pienesumu."

"United" jauno sezonu sākusi ar uzvarām savā laukumā pret "Wolves" un "Nottingham Forest", bet zaudējumiem viesos pret "Tottenham" un "Arsenal".

Ten Hags jau pagājušajā sezonā nodemonstrēja, ka nebaidās no skaļiem lēmumiem. Pēc tam, kad Krištianu Ronaldu atteicās doties laukumā uz maiņu, viņam nācās trenēties vienatnē. Lai gan Ronaldu atgriezās pie komandas, mēnesi vēlāk pēc skandalozas intervijas viņš pameta Mančestru.

"Šie lēmumi nav saistīti ar mani. Nē, tie tiek pieņemti komandas labā. Nedomāju par to, ko Sančo ierakstīja, nerunāju par to, jo man jāuzvar spēle. Domāju tikai par to. Spēlētāji, kuri ir komandā, ir pelnījuši manu uzmanību. Man viņi jāsagatavo. Domāju tikai par futbolistiem, kurus varu laist laukumā," pauda ten Hags.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2023-09-16 09:19, pirms 8 mēnešiem
Diemžēl labuma no viņa nekad nav bijis.
, 2023-09-16 11:03, pirms 8 mēnešiem
Ten Hāgam laikam vispār nav nekādu man management skila, jau kurais gadījums...
, 2023-09-16 16:35, pirms 8 mēnešiem
Skaidrs jau, ka ETH stāda sevi augstāk par spēlētājiem un kaut kādas paralēlas raksturā var zīmēt ar SAF, bet nu šādas metodes mūsdienu futbolā vairs īsti nestrādā. Žēl Sančo, tik labi sāka Dortmundē, šķita jau, ka būs nākošais angļu supertalants, bet beigās nekā.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".