Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Liverpool" pēc Kaisedo darījuma izgāšanās met acis uz Laviu

"Liverpool" pēc Kaisedo darījuma izgāšanās met acis uz Laviu
Romeo Lavia. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas aizvadītās sezonas piektās vietas ieguvēja "Liverpool" turpina sastāva papildinājuma meklējumus laukuma vidējā zonā. Liverpūles vienība piekritusi teju 70 miljonu eiro atvēlēšanai, lai iegūtu "Southampton" beļģu balsta pussargu Romeo Laviu.

Pēdējās dienās "Liverpool" pamatīgi cīnījās par Braitonas ekvadoriešu pussarga Moisesa Kaisedo iegūšanu, esot gatava likt galdā britu futbola pāreju rekordsummu 110 miljonus sterliņu mārciņu (127,5 miljoni eiro), taču pats futbolists bijis noskaņots tikai un vienīgi darījumam ar "Chelsea", kas rezultējās 133 miljonu eiro pārejā uz Londonas klubu.

Pēc netikšanas pie Kaisedo, "Liverpool" savu fokusu pārslēgusi uz 19 gadus veco beļģu futbola talantu Romeo Laviu. Briselē dzimušais futbolists pērn "Southampton" rindās piedalījās 29 spēlēs, gūstot vienus vārtus. "Southampton" gan pērn izkrita no Anglijas futbola augstākās divīzijas, tādēļ beļģu talanta spēlēšana Championship turnīrā nav gaidāma un futbolists drīzumā tiks pārdots.

"Southampton" vienojusies ar "Liverpool" par 60 miljonu sterliņu mārciņu jeb gandrīz 70 miljonu eiro pārejas summu. Tomēr gala darījums vēl nav noticis, jo cīņā par beļģu futbolistu vēl aiz vien ir tā pati "Chelsea", kas līdzšinējās sarunās vēlējusies iegūt beļģi par diviem miljoniem lētāk, nekā "Southampton" izvirzītā cena (50 miljoni sterliņu mārciņu).

Romeo Laviam ir spēkā vēl četru gadu līgums ar "Southampton". Pagājušajā vasarā par 12,3 miljoniem eiro beļģis pārgāja uz bijušo Mariana Pahara komandu no "Manchester City".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2023-08-14 19:22, pirms 9 mēnešiem
....mjā...Liverpool vajag balsta pussargu...taču tikai 19 gadu un pieredze minimāla...jāprot lasīt spēle, ko piedāvā augstas klases EPL uzbrucēji un jāmāk laicīgi likvidēt draudus...es teiktu, ka vajadzēja aplaupīt Napoli...
, 2023-08-14 21:56, pirms 9 mēnešiem

Rakstu jau var papildināt tagad - dosies uz Chelsea
, 2023-08-14 22:26, pirms 9 mēnešiem
Chelsea pērk visu ko var pēc gada sāks atkal lielāko daļu tirgot. Pool kļūdījās ka uzreiz saints nedeva tos 50 kk
, 2023-08-15 00:23, pirms 9 mēnešiem
emīlij , kuru aci liverpūle met , labo vai kreiso ?
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".