Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Liverpool" pārsola un gatava labot Britu salu rekordu, Kaisedo vēlas vienīgi "Chelsea"

"Liverpool" pārsola un gatava labot Britu salu rekordu, Kaisedo vēlas vienīgi "Chelsea"
Moisess Kaisedo. Foto: AFP/Scanpix

Līdz Braitonas nospraustajam beigu termiņam augstāko piedāvājumu par 21 gadu veco Ekvadoras izlases centra pussargu Moisesu Kaisedo negaidīti izteikusi "Liverpool", kas galdā uzlikusi 110 miljonus sterliņu mārciņu jeb 127,5 miljonus eiro, taču par spīti vienošanās panākšanai starp klubiem pāreja ir apdraudēta - futbolists informējis, ka vēlas pievienoties vienīgi Londonas "Chelsea".

Ilgāku laiku par favorīti uz Kaisedo tika uzskatīta Londonas "Chelsea", kas bija gatava maksāt 100 miljonus mārciņu jeb 116 miljonus eiro, tomēr līdz ceturtdienas vēlam vakaram vēl augstāku summu piesolīja "Liverpool". The Athletic un citi britu mediji rakstīja, ka atlicis nokārtot tikai pēdējās detaļas un ka vienošanās panākšana starp Liverpūli un spēlētāju problēmas neradīs, tomēr noticis pretējais - Kaisedo informējis "Liverpool", ka grib spēlēt "Chelsea", ar kuru vienojies jau vairākus mēnešus.

Karjeru dzimtenē Kaisedo sāka "Independiente" rindās un 25 spēlēs guva četrus vārtus, bet 2021. gada februārī par pieciem miljoniem eiro viņu nopirka "Brighton". Lielajā komandā viņš gan debitēja tikai 2022. gada aprīlī, līdz tam spēlējot U21 vienībā un īrē Beļģijā, bet iepriekšējā viņam bija pirmā pilnvērtīgā sezona Premjerlīgā – 37 spēlēs viens vārtu guvums. Ekvadoras izlasē Kaisedo sakrājis 32 spēles un trīs vārtus un spēlēja arī Pasaules kausa finālturnīrā.

Pašlaik Britu salu transfēru rekords pieder Londonas "Chelsea" un pasaules čempionam Enso Fernandesam, kurš ziemā no Lisabonas "Benfica" pārnāca par 106,7 miljoniem mārciņu jeb 121 miljonu eiro. "Liverpool" līdzšinējais transfēru rekords ir par Virdžilu van Deiku 2018. gada ziemā – "Southampton" saņēma 75 miljonus mārciņu jeb 84,65 miljonus eiro. Jāatzīmē, ka Liverpūle un Braitona šovasar vienu darījumu jau veica – uz Liverpūli par 42 miljoniem eiro pārgāja arī pasaules čempions Aleksis Makalisters.

"Brighton" jauno sezonu sāks rītvakar ar mājas spēli pret Premjerlīgas jaunpienācēju "Luton", bet "Liverpool" svētdien viesosies pie "Chelsea". Premjerlīgu šovakar ieskandinās "Burnley" un "Manchester City" spēle.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/4767155/202...


, 2023-08-11 11:38, pirms 9 mēnešiem
Tas iekšējais spēlētāju tirgus ir kaut kas unikāls
Priekš Jude naudas nebija,bet te samaksā vēl vairāk. Cik tad viņi no arābiem dabuja par diviem spēlētājiem
, 2023-08-11 11:52, pirms 9 mēnešiem
Nav viņš tās naudas vērts tik to ka pool izmisīgi vajag DM
, 2023-08-11 13:54, pirms 9 mēnešiem
Visi šie transferu rekordi ir tikai cipari, jo 100M mārciņu tagad, nav gluži tas pats, kas 100M mārciņu pirms 10 gadiem. Es teiktu, ka nevar pat salīdzināt tos 100M, par kuriem pirms 10 gadiem Beils aizgāja uz Real ar tagadējiem 100M, par kuriem, piemēram, Keins pārcelsies uz Bayern. Zidana 75M pirms 20 gadiem arī bija daudz iespaidīgāks cipars par mūsdienu 100M. Jā - Neimara 220M pirms 5 gadiem - tas bija kaut kas nereāls.
100M par Kaisedo... mēs taču saprotam, ka no Pool viņu tālāk nekad nepārdos par šo summu.
, 2023-08-11 15:56, pirms 9 mēnešiem
SC abloms raksts pirms transfērs notika jo Kaisedo nevēlas iet uz Liverpool
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".