Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Wolves" galvenais treneris atstāj komandu tieši pirms sezonas sākuma

"Wolves" galvenais treneris atstāj komandu tieši pirms sezonas sākuma
Julens Lopetegi. Foto: Imago Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda Volverhamptonas "Wanderers" paziņojusi, ka pārtraukta sadarbība ar galveno treneri Julenu Lopetegi. Premjerlīgas sezona sāksies jau šajā nedēļas nogalē.

Britu mediji vēsta, ka "Wolves" jau labu laiciņu esot nojautusi par spāņu trenera vēlmi atstāt komandu. Lopetegi esot piekritis palikt ar komandu līdz brīdim, kad tiek atrasts aizvietotājs, un paziņots, ka komandas vadību pārņems bijušais "Bournemouth" treneris Gerijs O`Nīls.

Kluba paziņojumā norādīts, ka abas puses akceptējušas pretēju viedokļu esamību un nolēmušas, ka sadarbības pārtraukšana būs labākais risinājums. Britu mediji norāda, ka Lopetegi bijis neapmierināts par kluba mazo aktivitāti transfēru tirgū, kas savukārt saistīta ar kluba finansiālajām problēmām.

"Wolves" par treneru maiņu paziņojusi trīs dienas pirms Premjerlīgas sākuma, kamēr komanda pati savu pirmo spēli aizvadīs nākampirmdien pret Mančestras "United".

Lopetegi komandas vadību pārņēma iepriekšējā sezonā, kad tā atradās tabulas lejasgalā, un pēc tam to aizveda līdz 13. vietai Premjerlīgā.

Jāatgādina, ka Lopetegi karjeras CV jau ir viens ieraksts par komandas atstāšanu tieši pirms turnīra sākuma. Pirms pieciem gadiem viņš vadīja Spānijas valstsvienību, taču vasaras sākumā vienojās ar Madrides "Real", un šīs vienošanās dēļ, kas tika publiskota tieši pirms Pasaules kausa sākuma, tika atbrīvots no Spānijas izlases darba.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".