Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Mančestras "United" savu bijušo kapteini Magvairu pārdos "West Ham"

Mančestras "United" savu bijušo kapteini Magvairu pārdos "West Ham"
Harijs Magvairs. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "West Ham" piekritis diviem darījumiem par kopējo vērtību 70 miljonu eiro apmērā - no Mančestras "United" tiks iegūts Harijs Magvairs, bet no "Southampton" pārnāks Džeimss Vords-Prauss.

30 gadus vecais Anglijas aizsargs Harijs Magvairs Mančestras "United" komandā ieradās pirms četriem gadiem 80 miljonu mārciņu vērtā transfērā, taču tagad klubu atstāj par gandrīz trīsreiz mazāku transfēra summu. Magvairs pirms dažām nedēļām zaudēja kluba kapteiņa apsēju, un par viņa gaidāmo aiziešanu no komandas runas klīda jau iepriekš.

BBC vēsta, ka "West Ham" un "United" panākuši vienošanos par pāreju 30 miljonu mārciņu vērtībā (apmēram 35 miljoni eiro). Magvairs darījumam esot devis savu piekrišanu, un, lai gan "West Ham" vēl jāvienojas par individuālām detaļām ar Magvairu, tiek uzskatīts, ka tas nebūs šķērslis darījumam.

Magvairs iepriekšējā sezonā tikai astoņas reizes devās sākumsastāvā "United" spēlēs Premjerlīgā un komandas rotācijā centra aizsarga pozīcijā bija noslīdējis uz nosacītu piekto numuru. Magvairs arī izpelnījās negatīvu Mančestras fanu reakciju pirmssezonas pārbaudes mačos, kā arī plašāku uzmanību piesaistīja jaunā vārtsarga Andrē Onanas dusmīgā attieksme par Magvaira darbībām aizsardzībā spēlē pret Dortmundi.

"West Ham" panākusi vienošanos arī ar "Southampton", kas izkritusi no Premjerlīgas, un par līdzīgu summu kā par Magvairu iegādāsies Džeimsu Vordu-Prausu. "West Ham" šo pussargu ļoti vēlējās iegūt visas vasaras garumā, un "Southampton" no sava kapteiņa atvadīties nevēlējās un bija noraidījusi iepriekšējos piedāvājumus.

Jāatgādina, ka "West Ham" šovasar pārdeva savu kapteini Deklanu Raisu "Arsenal" komandai un šobrīd "West Ham" kapteiņa pozīcija ir vakanta, un gan Magvairs, gan Vords-Prauss tiek uzskatīti par ticamiem kandidātiem uz šiem pienākumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2023-08-09 14:43, pirms 9 mēnešiem
Jacob Harry Maguire--> Henrijs Magvairs???
, 2023-08-09 17:54, pirms 9 mēnešiem
, 2023-08-10 13:24, pirms 9 mēnešiem
Tīri cilvēciski jau žēl, ka Magvairam tā klūp virsū, bet es tomēr priecājos, ka viņš vairs necementēs MU aizsardzību
, 2023-08-10 16:46, pirms 9 mēnešiem
Par daudz jau to kļūdu bija...
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".
Kouls Pālmers. Foto: AFP/Scanpix
3

"Chelsea" pakāpjas uz Eirokausu zonu, "Manchester United" pārspēj Ņūkāslu

Anglijas Premjerlīgā futbolā aizvadītas arī abas atlikušās pārceltās spēles. Londonas "Chelsea" ar 2:1 uzvarēja Braitonā, bet "Manchester United" mājās ar 3:2 apspēlēja Ņūkāslas "United".