Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Gvardiola: "Reizēm zaudēju prātu tiesnešu dēļ, bet ne šoreiz"

Gvardiola: "Reizēm zaudēju prātu tiesnešu dēļ, bet ne šoreiz"
Ērlings Holanns. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Svētdienas vakarā dramatiski noslēdzās Mančestras "City" un "Tottenham" duelis – 3:3. Pēc Anglijas Premjerlīgas augšgala dueļa sarunas raisījās ap galvenā tiesneša Saimona Hūpera lēmumu, tomēr "City" galvenais treneris Peps Gvardiola izvairījās no tiesneša zākāšanas.

Kompensācijas laika piektajā minūtē tika pārkāpti noteikumi pret Ērlingu Holannu, bet uzbrucējs cēlās kājās un uzbrukuma smailē izvirzīja Džeku Grīlišu. Potenciālo uzvaras uzbrukumu izjauca Saimona Hūpera svilpe – galvenais tiesnesis sākotnēji ļāva spēlei turpināties, bet tūdaļ pēc tam fiksēja pārkāpumu pret Holannu.

Holanns pēc spēles uz Hūpera lēmumu sociālajos tīklos reaģēja ar trīs burtu kombināciju, paužot neizpratni.

"City" galvenais treneris Peps Gvardiola sākotnēji nevēlējās komentēt Hūpera lēmumu: "Nākamais jautājums. Neiešu Mikela Artetas pēdās." Tādējādi Gvardiola norādīja uz sava bijušā palīga un Londonas "Arsenal" galvenā trenera Artetas tirādi par tiesnešiem, kam sekoja naudas sods.

Taču vēlāk Gvardiola jau bija pielaidīgāks. "Reizēm zaudēju prātu tiesnešu dēļ, bet ne šoreiz. Cilvēki vienmēr pieļaus kļūdas," teica čempionu galvenais treneris. "Neizšķirti nospēlējām ne jau šī lēmuma dēļ."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2023-12-04 12:19, pirms pusgada
Pat nezinu, kā šo momentu nosaukt… Money talks? Uzskatu, ka tiesnesim diskvalifikācija uz šo sezonu minimums. Pilnīgākais sviests (es ne tuvu neesmu City fans, ka kas).
, 2023-12-04 14:49, pirms pusgada
Premjierlīgā pēdējā laikā tiesneši pieļauj daudz kļūdas. Apslinkojušies ar to VAR. Mazāk koncentrējās uz pašu spēli.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".