Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Pieteikumā netikušais Sančo sociālajos tīklos publiski atbild trenerim: "Mani padara par grēkāzi"

Pieteikumā netikušais Sančo sociālajos tīklos publiski atbild trenerim: "Mani padara par grēkāzi"
Džeidons Sančo. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā futbolā otro zaudējumu vakar piedzīvoja "Manchester United", kas galotnē piekāpās Londonas "Arsenal" (1:3). Pirmajos trijos mačos aizvadījis 22-30 minūtes, pat pieteikumā šoreiz netika uzbrūkošais pussargs Džeidons Sančo.

Mančestras kluba galvenais treneris Eriks ten Hags lēmumu atstāt Sančo ārpus pieteikuma skaidroja ar bijušā Anglijas izlases futbolista sniegumu treniņprocesā. Sančo šāds pamatojums nepatika: "Neticiet visam, ko lasāt! Neļaušu cilvēkiem teikt lietas, kas ir pilnībā nepatiesas, jo visu nedēļu esmu labi trenējies. Uzskatu, ka šajā sakarā ir citi iemesli, kuros neiedziļināšos. Jau ilgu laiku mani padara par grēkāzi, kas nav taisnīgi!"

"Es tikai vēlos spēlēt futbolu ar smaidu sejā un dot pienesumu komandai. Cienu visus treneru štāba lēmumu, spēlēju kopā ar fantastiskiem spēlētajiem un esmu par to pateicīgs. Katra nedēļa ir izaicinājums, un es turpināšu cīnīties par šo logo neatkarīgi ne no kā," Sančo turpināja.

Mančestras klubs pirms diviem gadiem Dortmundes "Borussia" līderi iegādājās par 85 miljoniem eiro, bet Sančo Premjerlīgā ir aizvadījis 58 spēles, 41 reizi gājis sākumsastāvā, guvis deviņus vārtus un izdarījis sešas rezultatīvas piespēles. Pirms tam četru sezonu laikā Dortmundē anglis 104 spēlēs izcēlās ar 38 vārtiem un 45 rezultatīvām piespēlēm. Dortmunde talantīgo "Manchester City" piederošo futbolistu iegādājās par 20,6 miljoniem eiro. Anglijas izlasē Sančo 23 spēlēs ir guvis trīs vārtus, taču valstsvienību nav pārstāvējis jau gandrīz divus gadus.

"Manchester United" mājās uzvarējusi Vulverhemptonas "Wanderers" (1:0) un Notingemas "Forest" (3:2), Londonā zaudējusi "Tottenham" (0:2) un "Arsenal" (1:3) un pēc izlašu pauzes uzņems "Brighton". Čempionu līgas grupu turnīru "United" 20. septembrī sāks Minhenē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Sanchooo10/stat...


Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".