Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Liverpūle ietur stingru pozīciju un nav gatava pārdot Salāhu arī par 175 miljoniem

Liverpūle ietur stingru pozīciju un nav gatava pārdot Salāhu arī par 175 miljoniem
Mohameds Salāhs. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool", kas jauno sezonu sācis ar septiņiem punktiem trīs spēlēs, atteicies pārdot uzbrucēju Mohamedu Salāhu. No Saūda Arābijas piedāvāti 175 miljoni eiro, un tuvākajās dienās summa varētu pieaugt.

Anglijā noslēdzies pāreju periods, taču tas nozīmē aizliegumu iegādāties jaunus futbolistus, kamēr pārdošana joprojām ir atļauta. Saūda Arābijā transfēru logs aizvērsies tikai 7. septembrī, un nav izslēgts, ka "Al-Ittihad" līdz pēdējam centīsies iegādāties Mohamedu Salāhu.

Par Ēģiptes zvaigzni piedāvāti 175 miljoni eiro, taču "Liverpool" vadība uz katra soļa likusi saprast – 31 gadu vecais Salāhs netiks pārdots nekādos apstākļos. Britu medijos izskanējusi versija, ka tuvākajās dienās "Al-Ittihad" varētu piedāvāt 200 miljonus mārciņu (234 miljoni eiro).

Salāhs, kurš "Liverpool" kreklā aizvadītajās 308 spēlēs izcēlies ar 187 vārtiem, sarunu laikā klusējis. Augusta ievadā viņa aģents pauda – ja Mohameds vēlētos atstāt Liverpūli, viņš nebūtu pagājušajā vasarā pagarinājis līgumu. Nedēļā pelnot vairāk nekā 400 tūkstošus eiro, Salāhs ir Liverpūles vēsturē vislabāk atalgotais futbolists.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2023-09-02 12:49, pirms 9 mēnešiem
Cena pieaugs līdz 7.septembrim?
, 2023-09-02 13:04, pirms 9 mēnešiem
dakots rakstīja: Cena pieaugs līdz 7.septembrim?
kāda cena? cena var būt tikai tam, ko grib pārdot?
, 2023-09-02 13:14, pirms 9 mēnešiem
Pareiz ir, lietas jākārto laicīgi, citādi atkal vietā būs jāņem kaut kāds Kerolveidīgais. Vispirms jādabū aizstājējs un tad var arī domāt par pārdošanu.
Nesaistīti - ko tagad dara Wijnaldums?
, 2023-09-02 15:56, pirms 9 mēnešiem
Nu var kļūt par leģendu premjerlīgā kā labākais ārzemnieks vēsturē ar laiku vai arī aiziet pa lielu naudas pelnīšanu! Nauda vai statuss...
, 2023-09-02 16:14, pirms 9 mēnešiem
Nevajadzēja pagājušo sezon Mane notirgot uz vāciju- šovasar 4x vairāk par vinju no arābiem dabūtu.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Edersons un Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix
1

"Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs Premjerlīgas titulspēli un kausa finālu

LETA--AP. Anglijas čempionvienības un pašreizējās līderes "Manchester City" pamatvārtsargs Edersons izlaidīs sezonas izšķirošās spēles - svētdienas pēdējo kārtu Premjerlīgā, kurā izšķirsies titula liktenis, un arī 25. maijā paredzēto kausa finālu pret "Manchester United".